Pak ze terug met een brief

Gepest worden is shit en wat doe je er tegen? Sja, da’s de vraag. Schrijfster Kirstin Rozema heeft inmiddels twee boeken geschreven over pesten (Knopen in je touw en Koorddansen) en is momenteel bezig met het boek ‘Een monster om mij heen’. En jij kunt met jouw verhaal in dit boek komen! De bedoeling is dat jij een brief schrijft aan degene die je pest of gepest heeft. Zo komen pesters te weten wat ze wel niet aanrichten. De schrijfster is dus op zoek naar jongeren die over hun ervaringen willen vertellen. En dat kan allemaal op deze site. Dus wie weet, zie je jouw verhaal straks wel in het boek staan!

Lees ook:Eén op de vijf jongeren wordt online gepest
Lees ook:Schrijfwedstrijd Talent voor Taal
Lees ook:Jongeren voor uitzenden Project P
Lees ook:Schrijf je in en win!
Lees ook:Maria Mosterd en Kluun populaire ‘boekverslagboeken’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>