Aftellen naar magisch spektakel

Afbeelding: Harrypotter.com

Duizenden fans zitten de dagen af te tellen. De nieuwste Harry Potter film is in aantocht. In Nederland gaat de magische film Harry Potter and the Half-Blood Prince op 15 juli in première. Warner Bros en Kijkwijzer besloten dat de film mag worden bekeken vanaf twaalf jaar. Voor de jongste fans is dat altijd even slikken. Oorspronkelijk zou de film ook geschikt zijn voor kinderen vanaf negen jaar. Maar door het vele geweld en angst

aanjagende scènes is de leeftijdgrens omhoog geschroefd.

De film over de tovenaarsleerling Harry is de zesde verfilming van de zevendelige serie. In deze film krijgt Harry een mysterieus boek in handen dat eigendom is van de Half-bloed Prins. Harry zou Harry niet zijn als hij niet op onderzoek zou gaan naar de herkomst van dit boek. Ondertussen staat de tovergemeenschap onder grote druk van de teruggekeerde Voldemort. En ook de hormonen laten de jonge tovenaarsleerlingen niet met rust.

Het beloofd weer een spannende film te worden met prachtige scènes en overweldigend acteertalent. Voor wie alvast een voorproefje wil hebben:

Ik ben er in ieder geval bij 15 juli, jullie ook?

Lees ook:Morgen in de Nederlandse bioscopen: de finalestrijd in de toverwereld!
Lees ook:´Harry Potter is dead´
Lees ook:Gaat Harry Potter dood in het laatste boek?
Lees ook:WEER een nieuwe Harry Potter
Lees ook:Harry Potter, Hermelien en Ron spelen in seksfilm!!!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>