Test het Tilburgse studentenleven

Ga jij volgend jaar in Tilburg studeren? Misschien twijfel je nog of je een studentenkamer moet nemen of ben je toch wel benieuwd hoe dat nou gaat, studeren. Dan moet je snel even een kijkje nemen op de site van Tilburg is Thuis.

Op de site staan filmpjes, foto’s, blogs en je kunt vier echte studenten dagelijks volgen via sociale netwerken. Niet alleen op internet kun je de smaak van het studeren te pakken krijgen. Ook in de stad zelf kun je proeven van de komende jaren.

In het T-huis’ in de binnenstad van Tilburg kun je een dag en nacht het echte Tilburgse studentenleven beleven. Scholieren van 16 jaar en ouder uit heel Nederland die dit wel zien zitten kunnen zich vanaf vandaag
hier opgeven.

Lees ook:Tilburgse studenten organiseren 31 mei Nacht van de Fooi
Lees ook:Man bijt hond duikt Delfts studentenleven in
Lees ook:Studentenkamers vaak te duur
Lees ook:Student komt €480,- tekort voor kamer
Lees ook:Jongere wil niet ver van huis studeren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>