Kazerneterrein in handen van feestende jongeren

Een kazerneterrein in Vught heeft vanaf gisteren een heel andere functie gekregen. Jongeren namen het Defensieterrein in beslag en bouwden er een illegale houseparty. Een populair feest, vijfhonderd tot duizend jongeren waren aanwezig. Omwonenden waren er minder blij mee. Bij de politie stroomden veel klachten binnen over het geluidsoverlast. De jongeren waren niet zo snel te verdrijven, wanneer ze het terrein verlaten is nog niet duidelijk.

Lees ook:Illegaal dansfeest in Rotterdam snel ten einde
Lees ook:Politie heeft de handen vol aan jeugd
Lees ook:Drie jongeren vermoord van dodenlijst Facebook
Lees ook:Geen kip vanavond
Lees ook:Jongeren in Hilversum krijgen hangcontainer

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Kazerneterrein in handen van feestende jongeren

  1. Pingback: Politie maakt snel einde aan feestvreugde | Jongeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>