Verbeter de luchtvaart op hyves!

Denk jij dat de luchtvaart in Nederland wel wat hulp kan gebruiken en heb je ladingen ideeën op papier gezet maar geen idee waar ze heen kunnen? Doe dan mee met de Creative Challenge op Hyves. KLM en Schiphol dagen je daar uit om jouw visie op de luchtvaart te geven. Misschien heb jij wel hét plan om de wachttijden te verkorten of een manier om het vliegen nog leuker te maken.

Op de Creative Challenge Hyves is allerlei informatie te vinden. Zo staan de spelregels en de achtergrond van de wedstrijd erop en kun je vanaf de Hyves je ideeën of ontwerpen mailen. De beste ideeën worden door een deskundige jury beoordeeld. Heb jij dat top-idee om de luchtvaart leuker, efficiënter, duurzamer en sneller te maken? Laat je horen en dan ga jij misschien wel met de hoofdprijs naar huis.

Natuurlijk heeft die prijs alles te maken met luchtvaart. Zo wint nummer één een wereldreis in business class. De nummers twee en drie kunnen zich voorbereiden op een tweepersoons wereldreis in de Economy Class en twee tickets naar een intercontinentale bestemming.

Lees ook:Plastic soep de oceaan uit!
Lees ook:Assen roept hulp van jongeren in
Lees ook:Welke studenten hebben een gouden business idee?
Lees ook:Maak jouw ambitie waar in de Ambition Challenge
Lees ook:300Etrofee voor talentvolle Flevo’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>