Roken. Tips en trucs om ervan af te komen

Hoe vaak heb jij al geprobeerd te stoppen met roken? Stressvolle situaties maken het de nicotine verslaafde jongere niet gemakkelijk. Hoe vaak dacht jij: dit is écht de laatste. Om vervolgens na een week weer een nieuw pakje sigaretten op te halen bij het dichtstbijzijnde tankstation? Op de site van Stivoro vind je hulp om van je verslaving af te komen. Met een hoop handige tips proberen zij je van die stinkstokjes af te helpen.

Misschien ben je wel zo overtuigd van je eigen kunnen dat je mee wilt doen aan de uitdaging op 3 november. Nicolette van Dam, Dennis van der Geest en Gigi Ravelli dagen je uit om dan niet te roken. Wie daag jij uit om een tegenprestatie te leveren? Kijk op 24uurnietroken.nl en doe mee!

Lees ook:Morgen moederdag! Vergeten? Last minute cadeau tips
Lees ook:Roken als tiener geeft later problemen
Lees ook:Rookverslaving gaat sneller dan gedacht
Lees ook:Nicolette Kluijver, Bibi en Yes-R tegen roken
Lees ook:Froeks maakt eigen jongerensoap

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>