Adriaan Kuipers (22) wint Verhaal der Lage Landen

De derde editie van het Verhaal der Lage Landen zit er weer op. De korteverhalen-wedstrijd die werd georganiseerd door CJP Vlaanderen, CJP Nederland en het Vlaams-Nederlands Huis deBuren zette 350 jongeren tussen de 16 en 26 jaar aan het schrijven. Uit al die verhalen vloog een duidelijke winnaar uit de bus. De 22-jarige Adriaan Kuipers uit Pellenberg won met zijn verhaal ‘De voorlaatste dag’ de schrijfwedstrijd.

De drie beste schrijfsels werden door de vakkundige jury voorgelezen. Daar bleek ook het publiek achter de keuze van de jury te staan. Het verhaal van Kuipers over een man die zich voorbereidt op het einde van de wereld, was het allermooist.

Lees ook:Niña Weijers wint Write Now! 2010
Lees ook:Doe mee aan de Grote Lowlands Schrijfwedstrijd 2013
Lees ook:Kuipers wil wetenschap stimuleren onder jongeren
Lees ook:VPRO Dorst zoekt schrijftalent (deadline 30 mei)
Lees ook:Schrijftalent gezocht! Wicked organiseert schrijfwedstrijd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>