Sinterklaas!

Het is een feest voor jong en oud dus ook hier kan het heuglijke feit natuurlijk niet ontbreken: Sinterklaas is er weer! Ook dit jaar wist hij met zijn stoomboot de wilde zeeën te trotseren om in ons land aan te belanden.

Intens populair blijkt Sint Nicolaas overigens niet meer te zijn. Uit het Sinterklaasonderzoek van TNS NIPO blijkt dat net de helft (55%) van de Nederlanders van plan is Sinterklaas te vieren. Een teleurstellend aantal als je het mij vraagt, de Sint is immers ieders vriend en wie houdt er nu niet van cadeautjes?!

Nou ja, in ieder geval is hij nog wel populairder dan de kerstman, die haalt 44 procent van de Nederlanders over cadeautjes voor elkaar te kopen.

En jij? Doe jij nog ergens aan?

Lees ook:Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht
Lees ook:Drankverbod onder 18 jaar gaat waarschijnlijk niet door
Lees ook:Moeders houden van verrassingen
Lees ook:Sinterklaas steelt pepernoten
Lees ook:Een op vier heeft sim only abonnement

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>