Met wie loop jij mee?

Foto: Sander Koenen

De oprichter van McDonalds, de grootste man in het bankwezen of misschien wel de directeur van jouw favoriete computerzaak. Met welke ondernemer zou jij een dagje mee willen lopen?

Morgen start de week van het jonge ondernemerschap. Zowel in Nederland als in 77 andere landen vindt van 16 tot 22 november het “Global Entrepreneurship” plaats. De bedoeling ervan is om jongeren te stimuleren voor het ondernemerschap.

Maandag strijden in het teken van de week van het jonge ondernemerschap vijf jongeren in Amsterdam om het beste idee om het ondernemen onder jongeren populairder te maken. Een jury bestaande uit jongelui van 8 tot 16 jaar en deskundigen beoordeelt de ideeën. De bedenker van het winnende idee mag een dagje meelopen met zijn of haar favoriete ondernemer.

Lees ook:Jonge ondernemers strijden om titel ‘Studentenbedrijf van het Jaar’
Lees ook:Welke studenten hebben een gouden business idee?
Lees ook:Eigen bedrijf lijkt studenten wel wat
Lees ook:Docenten zien nieuw schoolvak ‘ondernemen’ wel zitten
Lees ook:Assen roept hulp van jongeren in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>