Scholieren Kampen in de strijd tegen malaria

Muggen zij sowieso lastig maar als je door één prikje ook een nare ziekte kunt oplopen wordt het helemaal vervelend. De malaria-mug heeft die vervelende gave en de ziekte komt dan ook te vaak voor. Scholieren van het Ichtus College in Kampen zijn met hun Serious Request Kampen druk bezig geld in te zamelen tegen malaria.

Momenteel is het winkelcentrum in Kampen een paar collectebussen rijker. Komende vrijdag vindt het supermarkten voetbaltoernooi plaats en fietst dezelfde fanatieke sportploeg die het toernooi organiseert op 19 december van Kampen naar Groningen om zo nog meer geld bij elkaar te sparen. Op 12 december is het ook raak met een concert en veilingen op het Van Heutszplein.

Vrijwilligerscentrale Kampen en Stichting Jongerenwerk Kampen begeleiden de jongeren in hun race naar centjes tegen malaria.

Lees ook:Habbo in de strijd tegen aids
Lees ook:Kickboks Glory World Series op Veronica met Tim Haars
Lees ook:Ontdek F1 Race Stars; kartgame voor hele familie
Lees ook:Feest voor (licht) verstandelijk gehandicapte jongeren in Ede
Lees ook:Gezocht: Ballenjongen (m/v) voor Nederlands Elftal!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>