‘Jong’ brengt boek uit

Foto: Irene Koster

Niemand is gelijk of perfect. Bij sommigen is het alleen iets duidelijker te zien of te merken dan bij anderen. Iemand die in een rolstoel zit, die in de gevangenis heeft gezeten of iemand die verbrand is.. Iedereen heeft zijn eigen verhaal. In het EO- programma Jong komen die verhalen van jonge mensen aan bod.

Je hebt er vast wel eens langsgezapt. Een jonge presentator in gesprek met jongeren die iets hebben meegemaakt of die een uitzonderlijke levensstijl hebben. Nu is er ook een boek van namelijk: Jong – levensechte verhalen van jongeren. Presentator Manuel Venderbos schreef het samen met Fiona Rempt, (kinderboeken)auteur en freelance journaliste.

Kun je niet genoeg krijgen van de levensechte verhalen op tv en wil je meer? Bestel dan het boek hier!

Lees ook:Vierdejaars Amstelland krijgen boek cadeau
Lees ook:Samen zingen, dansen, geloven
Lees ook:Den Haag zoekt jonge buschauffeurs
Lees ook:Jonge Jury heeft een winnaar gekozen
Lees ook:Automaat bepaalt je leeftijd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>