Cool zijn niet te koop

De nieuwste telefoon of die vette kleren waar iedereen smachtend naar kijkt in de etalage. Leuk om te hebben, maar het maakt je niet cooler. Cool zijn is niet te koop.

De Australische psycholoog Adam Ferrier kwam erachter dat niet bezittingen maar eigenschappen ervoor zorgen of iemand cool is of niet. Goed nieuws en slecht nieuws. Goed, voor de mensen die al jaren wanhopig opkijken naar alle mensen die wél cool zijn en zich afvragen wat er precies fout is gegaan in hun leven. Vrij weinis dus, want iedereen kan cool worden.

Slecht, want het is tegenwoordig steeds moeilijker om de eigenschappen in huis te hebben die je cool maken. Die zijn namelijk afhankelijk van trends. En juist die trends wisselen regelmatig tegenwoordig. Wil je nu cool zijn, zorg dan in ieder geval dat je medelijden, zelfvertrouwen en veel connecties hebt.

Bron: NOS Headlines

Lees ook:Wat zie jij er goed uit vandaag
Lees ook:Jongeren en het milieu
Lees ook:Roken niet meer hip
Lees ook:Zonnebankje
Lees ook:Als kind mag je niet meer in Björn Borg lopen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>