De lelijkste kerstkaart van 2009

Dit is hem dan. De aller- aller- aller-lelijkste kerstkaart van 2009! Massaal hebben Nederlanders hun vreselijke kaartjes naar Boomerang opgestuurd voor de Verkiezing van de Lelijkste Kerstkaart 2009. Uit ruim 500 inzendingen koos de jury de kaart hieronder van BTC Teleconsult.

Volgens Boomerang was het nog erg lastig om de lelijkste kaart ertussenuit te pikken. Ze waren geschokt door het grote aantal afzichtelijke kaarten. De kaart van BTC Teleconsult won de wedstrijd door de fout in te gaan met fotografie, vormgeving en drukwerk.

Lees ook:Gezocht: lelijkste kerstkaart ooit
Lees ook:Naakthond Mugly (=spuuglelijk) lelijkste hond ter wereld
Lees ook:Lowlands uitverkocht
Lees ook:Lowlands 2011, eerst komt eerst maalt
Lees ook:Lelijkste hond ter wereld overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>