Jeugd koopt veel boeken online

Jongeren tot 25 jaar kopen vaker boeken dan oudere mensen. Niet omdat ze veel meer lezen dan 40-plussers maar omdat ze er gemakkelijk aan kunnen komen. Ook dvd’s en cd’s worden sneller gekocht door de jeugd, blijkt uit onderzoek van Clansman Email Media.

Jongeren van nu zijn opgegroeid met een computer en internet in huis. Zij weten dan ook snel hun weg te vinden op het digitale web. 40 procent van de ondervraagde jongeren koopt vier tot tien keer per jaar boeken, cd’s en dvd’s voor zichzelf of voor een ander, terwijl dat percentage bij oudere mensen op 30 procent ligt.

Via webwinkels is het gemakkelijk en snel boodschappen doen. Dat geldt zeker voor boeken, dvd’s en cd’s. Ook oudere mensen kopen online boeken maar veel minder dan de jeugd.

Bron: Uitgeeftrends

Lees ook:Vakantie boeken via Facebook kan bij GoFun
Lees ook:Jongeren willen best dokken voor online games en muziek
Lees ook:Vakantie boeken beste remedie voor de januari-blues
Lees ook:Bibliotheek suf?
Lees ook:Moeders houden van verrassingen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jeugd koopt veel boeken online

 1. Sara Backer

  Schijn bedriegt is een roman over twee hart vriendinnen. Online te bestellen!!

  Schijn bedriegt gaat over de twee hartsvriendinnen Olivia en Lauryn. Ze zijn haast onafscheidelijk. Elke dag bellen ze uren met elkaar en delen alles. In de weekends logeren ze zoveel mogelijk bij elkaar en delen ze hun dromen. Samen beschikken ze over een oneindige fantasie, waardoor het lijkt alsof ze in een eigen wereld leven. Een wereld waarin hun fantasieën tot leven komen…

  Fragment:
  “Hoe… hoe ben je binnen gekomen?” vraagt ze angstig.
  “Zo moeilijk is het niet hoor.” Moreno’s stem klinkt plagerig, hij houdt stil achter haar, pakt haar vast en begint haar te zoenen en te bestasten. Olivia probeert zich jammert los te maken uit zijn greep maar te vergeefs, hij is veel te sterk. Angstig zet ze haar lange nagels in zijn arm. Hiermee maakt ze hem alleen maar kwader! Hardhandig houdt hij zijn arm om haar nek geslagen en houdt haar stevig tegen zich aangedrukt.
  “Bitch! Houd daar mee op.” Dreigend haalt hij met zijn andere hand een mes uit zijn zak en houdt deze tegen haar wang aangedrukt. Olivia voelt hoe haar hart sneller begint te kloppen, ze is bang en heeft geen idee waartoe Moreno in staat is.
  “Zo sma je was zeker opgelucht gister. Na je scheldpartij?” Moreno grinnikt en kijkt haar via de spiegel aan.
  Olivia slikt angstig maar antwoordt niet. Wat is hij van plan? Wat wil hij van haar? Hij is boos… ze heeft hem voor schud gezet…hij is heel boos!
  “Waar haal je het lef vandaan om mij te vernederen waar mijn vrienden zijn!” Moreno kijkt haar dreigend aan. Olivia verstijft bij het zien van zijn samen geknepen ogen.
  “Dat is niet aardig van je, om niks te zeggen”, sist Moreno waarna hij langzaam het mes in haar wang drukt en haar sneed, een grote snee begint te bloeden.

  Lijkt dit je wat. Mail mij dan voor meer info of surf naar: http://www.boekscout.nl/html/boek.asp?id=723 en bestel het nu!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>