Een spel met een boodschap

FreeLegends, een game om over na te denken. Vandaag start het nieuwe, online spel van Stichting KidsRights. In het spel beleef je de verhalen van Kindervredesprijswinnaars en genomineerden. De game neemt je mee over de wereld naar landen waar de rechten van kinderen nog wel eens worden vergeten.

Het spel gaat verder dan een balletje in een doel schoppen. Het is gekoppeld aan de populaire netwerksites zoals Hyves, Facebook en Twitter. Het is niet alleen leuk om te doen maar door het spelen van de game, leren Nederlandse jongeren ook zes bijzondere verhalen van Internationale Kindervredesprijswinnaars en genomineerden kennen.

Er zijn zes levels en per level zijn er weer zes missies. Van elke opdracht moet de speler een foto maken, die je vervolgens upload. De meest creatieve inzending en de speler met de meeste credits winnen een Samsung Star telefoon van Vodafone. Is het spel helemaal afgelopen en heb jij de meeste credits? Dan win je een reis naar Brazilië, het thuisland van Kindervredesprijs winnares Mayra Avellar Neves.

Speel jij de game?!

Lees ook:Eerste level FreeLegends gehaald? Tijd voor een party!
Lees ook:SpangaS de Game; bezoek zelf het Spangalis College
Lees ook:Dark Souls: Vecht met afschuwelijke demonen en monsters
Lees ook:Spelletjes spelen voor films
Lees ook:Leren over armoede via game

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Een spel met een boodschap

  1. Pingback: Eerste level FreeLegends gehaald? Tijd voor een party! | Jongeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>