Jouw Idee, Jouw Wijk

Heb jij een leuk idee voor jouw wijk? Een pannaveld, een legale graffiti spot, een leuk feest of een nieuwe hangplek? Het is jouw wijk dus jij mag het zeggen! Meld je snel aan op jouwideejouwwijk.hyves.nl

Kom met een leuk initiatief en verbeter jouw wijk met je eigen idee. De beste ideeën worden beloond met een budget dat kan oplopen tot €5.000, om jouw idee (zelf!) uit te voeren.

Denk je dat jouw idee te realiseren is?
Stuur dan een e-mail naar de beheerder van de JOUW IDEE JOUW WIJK-hyve. Het is belangrijk dat je ook de postcode van de wijk vermeld, zodat wij je idee kunnen voorleggen aan de juiste persoon en juiste gemeente.

Wil je weten wat anderen van jouw idee vinden? Krabbel jouw idee voor jouw wijk op de hyve en deel het zo met anderen. Ook kan je hier je inspiratie op doen!
Dit project is een initiatief van het Ministerie van VROM/WWI en heeft als doel om jongeren te inspireren om een positieve bijdrage te leveren aan hun wijk. De gemeenten die deelnemen aan dit project zijn Almelo, Amsterdam, Rotterdam en Schiedam.

Lees ook:Assen roept hulp van jongeren in
Lees ook:Bussen schrobben voor punten
Lees ook:Sensation en ID&T niet betrokken bij Sensation Orange
Lees ook:Nog goede ideeën?
Lees ook:Den Bosch wint met project Doelbewust Hein Roethofprijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>