Habbo Hotel zoekt beste Habbo Fashion designer!

Er is weer van alles te beleven in het Habbo Hotel. Zij zijn namelijk zojuist gestart met de internationale fashion-ontwerpwedstrijd, Habbo Runway. Een wereldwijd project waarmee Habbo op zoek is naar de beste Habbo Fashion designer!

De wedstrijd vindt plaats in 31 communities wereldwijd en wordt gejureerd door internationaal popster/fashion icoon Miley Cyrus (bekend van Hannah Montana). Miljoenen jongeren zullen samen strijden om de meest fantastische, origineelste en briljanste outfit te ontwerpen. Nieuwe kapsels, schoenen, jurken, broeken, shirts.. kortom, je mag alles zelf bedenken!

Wanneer iedereen een mooie outfit in elkaar heeft gepuzzeld vinden er eerst lokale competitierondes plaats waarbij Habbo gebruikers kunnen stemmen op het kledingontwerp dat zij het mooist vinden.

Vervolgens zal Miley Cyrus bepalen welk kledingontwerp van de genomineerden daadwerkelijk geproduceerd zal worden en als virtueel kledingstuk ter beschikking wordt gesteld voor alle Habbo gebruikers wereldwijd.

Check hier de oproep van Miley!

Afbeelding: Habbo Runway

Lees ook:TV-tip: documentaire Miley cyrus op MTV om 20.50 uur
Lees ook:TV-tip: Miley Cyrus bij MTV Unplugged
Lees ook:Iedereen front row met de Amsterdam Fashion Week app
Lees ook:Habbo goes Europe
Lees ook:Coolste outfits en gadgets voor eerste schooldag

1 Reacties // Reageer

One thought on “Habbo Hotel zoekt beste Habbo Fashion designer!

  1. lola7777

    waar om moet je12 zijn????????????

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>