Gangsters pakken in je stoere wagen: GTA Episodes from Liberty City

De stad door op zoek naar klusjes en criminelen, wapens opspeuren en iedere mooie auto die je ziet is voor jou. Het is het leven waarin de hoofdrolspeler van de GTA Games zich bevindt. Een nieuw deel van zijn leven is aangebroken, de nieuwe GTA Game Episodes from Liberty City.

Het spel is een combinatie van twee games, namelijk The Lost and Damned en The Ballad of Gay Tony. Samen vormen zij dus de Episodes from Liberty City en zal voor de fanatieke gamer weer veel leuke speelmomentjes opleveren waarin wederom snelle auto’s, helikopters en gangsters niet zullen ontbreken.

Het spel is zowel op de pc als op de Playstation 3 en de Xbox te spelen. Hieronder zie je wat je te wachten staat als je het spel haalt!

Lees ook:InsideGamer weer terug; BN’ers vol lof over GTA
Lees ook:Wandelvierdaagse Nijmegen
Lees ook:Gamers in de rij voor Call of Duty Modern Warfare 2
Lees ook:Kernbom in Second life
Lees ook:Mafia II: word jij de Italiaanse mafiawereld de baas?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>