Unieke Pinkpop All Stars op Ebay

Dit is em!

Misschien was je erbij dit weekend, misschien was je net te laat met kaarten halen. Welke van de twee het ook was, het zal je vast niet ontgaan zijn dat Pinkpop dit weekend weer plaatsvond. Wil jij nou echt een leuk souvenirtje hieraan overhouden, lees dan snel verder!

Pinkpopoprichter Jan Smeets heeft afgelopen weekend op de Converse Compound op het festivalterrein zijn eigen sneakers gepimpt. Het resultaat is een heus kunstwerk, waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Welk goed doel? “Het dorpje Arampampa in Bolivia, hier heb ik al meerdere goede doelen projecten gesteund.” Aldus Mr. Smeets.

De schoen is bewerkt met roze en zwarte graffiti en bevat het Pinkpop logo van een oud frietzakje dat is uitgeknipt en gesigneerd door Jan zelf. Hebben? Ze worden geveild via eBay!

Heb jij ze straks te pakken?!

Lees ook:Nederlandse jongeren vrijgevig
Lees ook:Justin Bieber Believe Charity Drive voor KiKa
Lees ook:Politie dreigt met staking tijdens festivals als Pinkpop
Lees ook:Cocabladeren op school in Bolivia
Lees ook:Tilburgse studenten organiseren 31 mei Nacht van de Fooi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>