Tieners randen meisjes aan in de Efteling

Tijdens een schoolreisje naar de Efteling in Kaatsheuvel zijn drie meisjes van 12, 13 en 14 jaar aangerand door twee tieners van 14 en 15 jaar. De daders en slachtoffers kwamen van verschillende scholen.

De meiden uit Echt kwamen maandag tijdens het schoolreisje leerlingen tegen van een andere school. De jongens vielen de meisjes lastig door vieze taal uit te slaan, daarna zaten ze aan de billen en borsten van de meisjes.

De beveiliging kon op tijd gewaarschuwd worden. Deze vatte aanvankelijk drie jongens in de kraag en droeg ze over aan de politie, later bleek dat één jongen er niets mee te maken had. De andere twee jongens zitten vast, de meiden hebben aangifte gedaan.

Bron: NU.nl

Lees ook:Meiden veel eerder in puberteit
Lees ook:Vier jaar cel geëist tegen jonge loverboy
Lees ook:Tienermeiden slaan leerling bewusteloos
Lees ook:Meiden vallen 76-jarige blinde man aan
Lees ook:Sneeuw gebruikt als wapen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Tieners randen meisjes aan in de Efteling

  1. Meersche Helden

    lol, seks in het sprookjesbos bij het huisje van roodkapje!

      /   Reply  / 
  2. Lieke

    Nau dat is me ook bijna gebeurd paar mensen van mijn school die hadde condooms bij en 1 die zat langs me in droomvlucht en vogelrok en hij streelde me been en sloeg arm om me heen enzo maar heb zn pik ook moeten zien hij riep me terwijl hy die in zn hand had arg,

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>