GeenStijl speurt daders mishandeling op

De website GeenStijl heeft het hele jongerennetwerk aan het werk gezet om drie daders te vinden die in juni in het Friese Jelsum een inwoner  ernstig  mishandelden in de McDonalds in Goutum. Zeker tien Friese jongeren stonden met hun hoofd op de site.

De drie jongens die in het eetpaleis een inwoner waar mishandelden hadden weinig rekening gehouden met beveiligingscamera’s. De politie gaf de beelden van de camera’s vrij en GeenStijl ging er direct mee aan de slag. Een oproep op hun website was genoeg om tientallen Hyvespagina’s van jongeren te krijgen die leken op de daders.

Natuurlijk zaten daar ook jongeren bij die tijdens het hele gebeuren rustig thuis zaten of voetballend het veld over renden. Onschuldigen dus. Deze jongens waren op zijn zachtst gezegd niet zo blij met de actie. Allerlei onbekende Hyvers voelden zich vrij allerlei verwensingen op de Hyvesprofielen te krabbelen.

De Friese politie was wel blij met de actie. Dankzij het grote bereik van GeenStijl is er heel wat nuttige informatie binnen gekomen. Zij weten genoeg en verzoeken de daders zich te melden bij de politie.

Bron: Tubantia

Lees ook:Jongeren rammen erop los in centrum Amsterdam
Lees ook:Jonge overvallers beroven tieners
Lees ook:Jongens kleden jongens uit en filmen met mobiel
Lees ook:Gangsters Harderwijk maken filmpje
Lees ook:Tieners randen meisjes aan in de Efteling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>