Studente valt uit raam en raakt zwaargewond

Een studentenfeest in Groningen kreeg donderdagavond een bitter randje. Een 21-jarige studente viel uit het raam, zo’n zeven meter naar beneden. Ze raakte zwaargewond.

Het studentenfeest werd gehouden in een bedrijfspand op een industrieterrein. Ter ere van het 20-jarig bestaan van de studentenvereniging kwamen studenten bij elkaar om een mooi feestje te bouwen. Dat ging goed totdat het meisje op nog onbekende wijze uit het raam viel.

Het meisje kwam enkele meters later op de grond terecht. Toen de ambulance arriveerde kon er geen contact meer met haar gemaakt worden. Ze is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

Gisteren was de studentenvereniging open voor mensen die over het ongeval wilden praten, de activiteiten werden afgelast. Een groot aantal feestgangers die het ongeluk voor hun ogen zagen gebeuren zijn door Slachtofferhulp opgevangen.

Bron: NOS Headlines

Lees ook:Jongen zwaargewond na val uit raam
Lees ook:Rockster tuimelt per ongeluk uit het raam
Lees ook:Meisje (14) overleden na val van paard
Lees ook:Meisje van 12 drinkt zich bijna dood
Lees ook:Veertienjarige overleeft val van dertien meter hoog

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>