Jongeren met groene vingers opgepakt

Nee, die groene vingers hebben niets te maken met hard werken in de tuin. De jongeren uit Deventer waren flink in de weer geweest met groene verf. In de nacht van zaterdag op zondag bekladden ze in een creatieve bui een winkelmuur met de felle kleur.

De politie patrouilleerde door de stad toen plotseling een paar jongeren bij het zien van de agenten alle kanten uit renden. Dit opvallende gedrag bleef door de agenten niet onopgemerkt en ze gingen erachteraan. Een paar jongeren faalden in hun ontsnappingspoging en werden staande gehouden. Waarom ze zo hard wegrenden, dat vroeg de politie zich af. Daar konden ze geen duidelijk antwoord op geven.

De agenten lieten het er voorlopig bij zitten maar niet veel later kwamen ze er zelf achter waarom de jongelui het op een lopen hadden gezet. Op de muur van een winkel ontdekten ze een grote, groene verfvlek. Opnieuw werd de achtervolging ingezet, en met succes. De handjes van de gevonden jongeren werden gecheckt en op drie paar werd groene verf aangetroffen.

Op het politiebureau bleek dat een van de jongeren de gangmaker was geweest en de verfvlek op de muur had gezet, hij kreeg een proces-verbaal voor vernieling, de andere twee mochten zonder verdere sancties het politiebureau verlaten.

Tja, dat krijg je ervan als je smeert.

Bron: De Stentor

Lees ook:Graffiti-kunstwerk fleurt saaie muur gemeentehuis Doetinchem op
Lees ook:Politiebureau populair bij wildplasser
Lees ook:Jongen beklad schoolraam
Lees ook:Jongeren pesten Utrechtse politie
Lees ook:Snoepje?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jongeren met groene vingers opgepakt

  1. Eva

    waarom draai alles om cijfers ik word er zo gek van!! Als ik met een slechte cijfer thuis kom durf iik het aan niemand te zeggen thuis zelfs niet aan mijn moeder ik ben bang dat ze dan boos wrod ik ben net begonnen met havo en ik vind het best lastig want ik kom van WMBO en daar haalde ik allemaal goede cijfers maar dingen verranderen ik heb nu meer onverldoendes dan voeldoendes ik schaam me er heel erg voor. Mijn 2e probleem is ik denk dat niet mand van mij houd mijn zus zij een keer dat ze mij niet als zusje wou en dat ik dood moest mijn broer vind mijn zus beter en mijn moeder zij een keer ik haat je en ik hou niet van je mijn vader is denk een alcolist en denkt alleen maar aan zijn geliefde van frankrijk (mijn ouders zijn gescheiden) Soms kan het leuk zijn mijn familie maar ik denk dat ik dood wil geen cijfers geen gezeik helemaal niks ik baal echt dat ik leef en wil gewon DOOD

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Jongen beklad schoolraam | Jongeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>