Jongeren sluiten verdachte mannen in

In Nieuwkoop waren de inwoners al een tijdje op hun hoede. De laatste tijd vonden er veel inbraken plaats en de politie slaagde er nog niet in de criminelen in te rekenen. De bevolking kreeg van de politie als tip mee alert te zijn en de omgeving goed in de gaten te houden. En dat deden ze dit weekend. Een grote groep jongeren sloot drie verdachte Marokkaanse jongeren in.

Een jongere van Nieuwkoop zag zaterdagavond een verdacht tafereel in de Roelofsstraat. Drie jongeren struinden opmerkelijk door het dorp. De jonge getuige pakte de auto om het trio op te sporen, hij kreeg hierbij hulp van allerlei jongeren die zich, zodra ze van de klopjacht hoorden, bij de groep aansloten.

Maar liefst twintig jongelui hielpen de politie zo de jongeren in te rekenen. De Marokkaanse jongeren van 20, 22 en 23 jaar uit Ede werden ingesloten in een bushokje en konden zo gearresteerd worden.

Bron: Telegraaf
Foto: M.Minderhoud

Lees ook:Automobilist mishandeld door groep jongeren
Lees ook:Groep jongeren opgepakt voor straatroof
Lees ook:Jongeren gooien auto’s om
Lees ook:Jongeren vernielen auto’s
Lees ook:Drie jongeren omgekomen bij sneeuwscootertocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>