Lowlands 2011, eerst komt eerst maalt

In recordtijd is het grote festival Lowlands uitverkocht. Voor iedereen die de droom had volgend jaar erbij te zijn, alleen als je heel snel was heb je kaarten kunnen bemachtigen. Inmiddels zijn ze allemaal op.

In twee uur tijd vlogen er 45.000 kaarten over de toonbank die uiteindelijk zullen leiden tot het geliefde festival dat in augustus 2011 gehouden zal worden. Vandaag om 11.00 uur begon de verkoop. Momenteel zijn er alleen nog kaarten over voor CJP-kaarthouders. Daar waren er in totaal 10.000 van, hoeveel er nu nog van over is is onbekend.

Het festival is amper achter de rug en nu al zijn de kaarten voor de volgende ronde al weer allemaal uitverkocht. Normaal gaan deze ook pas in februari op de markt maar dit jaar is besloten de kaarten eerder uit te geven. Dit omdat er een btw-verhoging in de lucht hangt die de btw van de kaartjes van 6 naar 19 procent zal doen stijgen. Op deze manier hebben jongeren toch nog de voordeligste prijs. Alhoewel zo’n kaartje behoorlijk wat centjes waard is, 165 euro moest ervoor neergeteld worden.

Bron: NU.nl
Foto: Dan Kamminga (wikimedia)

Lees ook:Lowlands uitverkocht
Lees ook:Lowlands uitverkocht: alle kaartjes op in twee uur
Lees ook:Lady Gaga optreden ook op 18 september in Ziggo Dome
Lees ook:Jongeren voor tientje naar Zwarte Cross 2012
Lees ook:Tickets voor uitverkocht Tomorrowland op SLAM!FM

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Lowlands 2011, eerst komt eerst maalt

 1. sjental

  En alsnog worden er tickets opgekocht door mensen die er beter van willen worden en ze doorverkopen voor 300 euro ticket! (bron: marktplaats)

  Dus nog steeds niet betaalbaarder! Laten ze eerst die mensen aanpakken en daarna pas de BTW. Ik heb geluk gehad dat ik nog een kaartje heb kunnen bemachtigen maar helaas moet de helft 2011 laten schieten door dit soort mensen! Grr

    /   Reply  / 
 2. Ralph

  Stel je niet aan. Je praatje slaat nergens op. Hoi @sjental

    /   Reply  / 
 3. Mike

  Ralph, Sjental heeft helemaal gelijk…
  Waarschijnlijk ben jij ook zo’n MoFo die ff wat centjes meepakt door “marktwerking” te creeren.
  Zielig en asociaal, dat is het.
  Het zijn jou soort mensen die, om maar wat te noemen, de kredietcrisis hebben veroorzaakt. Ga vooral zo door!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>