Tienermeiden (14 en 15) lopen stage als prostituee

Voor je maatschappelijke stage zijn opties genoeg. De horeca, de zorg en de detailhandel zijn uitstekende plekken om ervaring op te doen. Twee meiden van veertien en vijftien jaar deden iets compleet anders, zij liepen ‘stage’ op de Weaze, de hoerenbuurt van Leeuwarden.

Toen de keuze voor een stage steeds dichterbij kwam voor de meisjes besloten ze als grap om deze in de hoerenbuurt te vervullen. Maar hun grapje werd even later werkelijkheid. In de hoerenbuurt kwamen de jonge meiden in contact met een 35-jarige man die hen het vak wel wilde leren. De man vertelde hen dat ze eerst met hem seks moesten hebben, als test. Daarna zou hij werk voor ze regelen waarvan de helft van het inkomen naar hem zou gaan.

Beide meisjes hadden seks met de man. Vervolgens gingen ze op zoek naar een kamer waar zij hun diensten aan konden bieden. De eigenaar van ‘t Hofje, een bordeel in Leeuwarden, stapte naar de politie toen de minderjarige dames bij hem naar werkruimte hadden geïnformeerd. Hierdoor kwam de hele zaak boven water. De meisjes biechtten het verhaal op en gaven aan dat de 35-jarige man vaker afspraken met hen had gemaakt voor seks.

De ‘stage’ voerden zij onder schooltijd uit maar was door school uiteraard niet goedgekeurd. De man wordt vervolgd voor mensenhandel en seks met minderjarigen. Volgens de openbare aanklager hebben de meiden recht op een schadevergoeding, als deze toe wordt gekend zal hij 2250 euro bedragen.

Bron: NU.nl
Foto: By LeDeuxAlpe at en.wikipedia [Public domain], from Wikimedia Commons

Lees ook:Maatschappelijke stage op Hyves
Lees ook:Bijna helft tienermeiden nog maagd
Lees ook:Jongen (17) neemt vuurwapen mee naar stage
Lees ook:Stage voor illegale jongeren?
Lees ook:Politiek wil maatschappelijke stage wegbezuinigingen

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Tienermeiden (14 en 15) lopen stage als prostituee

 1. Corset-lover

  Die school wist niet eens van de plannen af die deze meiden hadden, ze hadden ‘n schooldag gespijbeld. Ze waren benieuwd hoe het er in een hoerenzaak aan toe ging en zeiden daar bij aankomst als stagedag hun bedrijf daarvoor hadden uitgekozen. zij hebben die dag alle voorkomende werkzaamheden moeten verrichten, zoals kamers schoonmaken, bedden opmaken en beddengoed verwisselen e.d.
  Zij hadden die dag ook zelfs mogen bij houden hoelang ‘n kamer bezet was als er een klant was. Die 2 meiden zagen er echter eerder uit als 20 jarige meiden en de aanwezige pooier zag dat zij heel geintresseerd waren in het beroep als hoer en bood hun aan om als ze zin hadden later nog eens terug konden komen. Bij de volgende bezoekjes bij datzelfde bedrijf vertelde de pooier aan hun dat als ze echt het beroep van hoer zijn wilden meemaken hij voor alles wilde zorgen, dat er foto’s van ze bij escortburo’s aangeboden zouden worden. Bovendien vertelde hij hun dat hijzelf als pooier zijnde wel zou kijken of ze überhaupt wel als hoer geschikt zouden zijn. Door zelf sex met die meiden te hebben heeft hij ze uitgebreid getest en gekeurd, zelfs beoordeeld of ze er in lingerie wel verleidelijk genoeg uitzagen. Deze pooier heeft zelfs om zeker van zijn bevinden te zijn de 2 meiden door ‘n collega van hem laten beoordelen, testen, keuren en stevige sex te hebben. Ook die vond dat ze wel voor hoer geschikt waren en een kamer konden huren om zich te laten verhuren als prostituee. Deze bordeelhouder kwam er achter dat die meiden helemaal geen 20 jaar oud waren maar pas 15 waren. Gelukkig maar dat die bordeelhouder door zijn oplettendheid dit ontdekte, wie weet hadden ze anders hun jeugd vergooid en zo in de prostitutie terecht gekomen.

    /   Reply  / 
 2. Cees Jan

  Hoe kom je aan dit verhaal ?
  in het nieuws word het niet zo uitgebreid weergegeven

    /   Reply  / 
 3. Celine

  Tjoh kan het noch erger

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>