Volgend jaar…

Heb ik vaker mijn huiswerk af, stop ik met roken, verminder ik mijn drinkgedrag en haal ik mijn rijbewijs. Om er maar een paar te noemen. Het zijn niet die van mij maar jouw goede voornemen zou er zomaar tussen kunnen zitten.

Het einde van het jaar komt behoorlijk dichtbij en voor veel mensen is dit een tijd waarin ze eens goed nadenken over hun leven, het afgelopen jaar en wat daarin verbeterd kan worden. Goede voornemens horen bij Oud en Nieuw en dus ook voor jongeren.

Want natuurlijk valt er altijd wel iets anders te doen. Nu alleen nog zorgen dat je ze volhoudt!

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2011?

Lees ook:Slimme slip
Lees ook:Heb jij goede voornemens?
Lees ook:Denken over leven in een graf
Lees ook:Jongeren willen afvallen in het nieuwe jaar
Lees ook:Beste en slechtste verhuurder 2005

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>