Schrijf je in en win!

Heb jij lekkere teksten razendsnel in je vingers? Dan is dit jaar misschien wel jouw kans om Write Now! 2011 te winnen!

Schrijf je? Dan is Write Now! op zoek naar jou! Je kunt nog tot 14 februari (Valentijnsdag) meedoen aan Write Now!, de grootste schrijfwedstrijd voor jongeren van het Nederlands taalgebied. Twijfel niet langer en geef je op!

Gratis schrijfworkshop
In januari en februari organiseert Write Now! gratis schrijfworkshops op verschillende plekken in Nederland. Heb jij dat laatste steuntje in de rug nodig of ben je op zoek naar de gouden tip die je verhaal net dat beetje extra geeft? Schrijf je dan in.

Winnen
Wie uiterlijk dinsdag 25 januari – de verjaardag van schrijfster Renate Dorrestein – meedoet met Write Now! maakt bovendien kans op een exclusieve workshop en lunch bij de schrijfster thuis. Samen met twee andere Write Now!-deelnemers krijg je een kijkje in de keuken van de beroemde schrijfster.

Lees ook:ID-kaart voor 14-jarigen niet meer gratis
Lees ook:Pak ze terug met een brief
Lees ook:Renate Verbaan stopt bij TMF
Lees ook:Wie verdient een Gouden Munt?
Lees ook:Schrijfwedstrijd Write Now! Deadline 1 april!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>