Jongeren beschoten in Alkmaar

De nacht van vrijdag op zaterdag ging voor een 18-jarige jongen uit Alkmaar niet rustgevend voorbij. De knul raakte gewond toen hij met een pistool op zijn hoofd geslagen werd door een man tussen de 20 en 25 jaar. Ook werden hij en drie vrienden van hem beschoten. Niemand werd geraakt.

De vier jongeren hingen omstreeks 00.05 uur rond bij het tunneltje aan de Wielingenweg te Alkmaar. Plotseling kwam er een gewapende man aanlopen die een van de jongeren met het vuurwapen op zijn hoofd sloeg. De jongen en de man raakten in een gevecht verwikkeld waarbij de jongen erin slaagde het wapen van de man uit zijn handen te slaan.

Terwijl het groepje jongeren vluchtte raapte de man zijn wapen weer op en begon op de rennende jongeren te schieten. Gelukkig werd niemand geraakt. De jongen is aan zijn hoofdwond behandeld door ambulancepersoneel. Het vuurwapen is door de politie gevonden, van de dader ontbreekt nog elk spoor.

Bron: Trouw / Telegraaf
Foto: By Kevitivity, via Everystockphoto

Lees ook:Jongen zwaargewond na ruzie in speeltuin
Lees ook:20-jarige gewond bij schietpartij in Emmen
Lees ook:Jongen (17) neemt vuurwapen mee naar stage
Lees ook:Jonge bestuurder rijdt groepje jongeren aan
Lees ook:Man rijdt in op groepje mensen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jongeren beschoten in Alkmaar

  1. tessa

    Wow, dat is heel erg. dat je over straat normaal loopt. en dat er iemand op je afkomt, en met een vuurwapen op je hoofd slaat. wat voor schok moet dat zijn geweest voor die jongen! en vooral dat ze daarna ook nog werden beschoten. als ik hun was geweest zou ik nooit meer veilig over straat durven. tenminste niet alleen! gelukkig is er niemand gewond geraakt. anders was het nog erger geweest!!. groetjes, tessa

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>