Seksend je rijbewijs halen?

Als je geen rooie cent op je bankrekening hebt staan dan is het nog wel even wachten op je rijbewijs. Zo’n roze papiertje kost namelijk nogal wat centen. Behalve als je geen problemen hebt met het betalen van je rijlessen in natura. Dat betekent in dit geval: seks in ruil voor rijlessen.

Vrouwen en homoseksuele mannen zonder centen kunnen tegenwoordig gewoon hun rijbewijs halen. Geen geld nodig, alleen een goede vrijpartij. Via www.rijbewijs-goedkoopste-in-natura.nl kunnen normale rijlessen gevolgd worden, alleen betaal je ze niet met geld maar met seks. Patrick, de man achter deze site vertelt in het Noordhollands Dagblad dat het ‘afrekenen’ na de rijles in de auto of op een andere plek gebeurt.

Momenteel is het alleen nog in Zaandam, Hoorn en Beverwijk mogelijk op deze manier je rijbewijs binnen te halen. Vooral bij jongeren zou het een populaire bezigheid zijn. Het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) was overigens nog niet bekend met de nieuwe betalingsmanier van rijlessen.

Hoe gek het ook klinkt, strafbaar is het niet. Zolang de seks vrijwillig plaatsvindt en de rij-instructeurs op de juiste manier zijn opgeleid voor hun vak is het volgens het Openbaar Ministerie geen probleem.

Je rijbewijs halen met seks, wat is de volgende stap? Bij de Albert Heijn je boodschappen afrekenen met een pijpbeurt? Ben ik nou de enige die dit apart vindt?

Herschreven via: AD
Foto: By Phil Campbell from Midlands, England (Flickr) [CC-BY-2.0], via Wikimedia Commons

Lees ook:Gratis rijbewijs bij aanmelding gevechtsfunctie
Lees ook:Rijbewijs en alsnog rijden met een examinator
Lees ook:Rijlessen volgen op school
Lees ook:Loods jezelf veilig door het verkeer met Hyve Drive
Lees ook:Cash Cookies op Hyves

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Seksend je rijbewijs halen?

 1. joan

  Leuk te zien dat alle media een bericht zo klakkeloos overnemen zonder verificatie toe te passen. Als ze al de moiete hadden genomen om de URL te checken, dan had men gezien dat de site niet meer bereikbaar is…..
  Daar zit een kanttekening aan; de domeinnaam is no geregistreerd, echter de server heeft al lang geen upload gehad en wat getood wordt is erg achterstallig.

  Kortom dit lijkt meer op een hoax ofwel een broodje aap en heel de media trapt erin. LOL

    /   Reply  / 
 2. Corset-lover

  Laatste jaren komt het steeds vaker voor dat er in natura betaald word. Genoeg vrouwen die ‘n klusje laten doen in ruil voor sex.

    /   Reply  / 
 3. HansP

  Leuk verhaal maar natuurlijk onzin.
  Check van domeinnaam levert op dat het wel bestaat, op naam van ene P. van Schaik. En laat nou ene Paul van Schaik heel toevallig freelance journalist zijn…..

    /   Reply  / 
  1. Menno

   Hahaha je denkt misschien dat het nep is, maar in Zaandam weet iedereen welke rijschool het doet :)

     /   Reply  / 
 4. Corset-lover

  Inmiddels zijn er al in 21 plaatsen vakbekwame instructeurs die zich hiervoor inzetten en rijles geven en daarvoor in natura uitbetaald krijgen. Vooral voor jonge studentes die redelijkerwijs best wel moeite hebben met het aanleren van complexe vaardigheden, b.v. het schakelen en gelijktijdig overzicht houden op het verkeersbeeld waarin zij zich bevindt, en het hierdoor langer zal duren om op examenniveau te komen en mede daardoor onbetaalbaar zou worden, bied dit ook uitkomst. Net zo lang rijles krijgen , het examen, zelfs herexamens in natura betalen aan de instructeur totdat de leerlinge daadwerkelijk geslaagd is.

    /   Reply  / 
 5. BE Rijbewijs halen

  Dit is een artikel dat ik heb gemist. Apart hoor. Maar inderdaad. Zoals iemand hierboven al zei:”er zullen altijd wel dames zijn die dit doen”. Het zal je dochter maar zijn.

    /   Reply  / 
 6. rijschool Zoetermeer

  ik vind het een beetje laag omdat je gaat toch niet voor seks je rijbewijs halen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>