Jongerensite over veiligheid en politie

Iedereen wil zich het liefst veilig voelen. In je huis, op straat en in je buurt. Helaas gaat dat niet vanzelf. De politie helpt waar mogelijk maar de veiligheid voor jongeren zo hoog mogelijk houden is een moeilijke taak.

Wat doet de politie precies tegen loverboys en vandalisme en wanneer er drugs in het spel is, wat is dan de rol van al het blauw op straat? De politie kennen we natuurlijk allemaal maar hoe ze precies te werk gaan is voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar wellicht niet altijd helemaal duidelijk.

Wil je meer weten over de taak van de politie of over andere onderwerpen die met veiligheid te maken hebben? Dan is er goed nieuws! Politie Haaglanden is namelijk speciaal voor jongeren een website begonnen over veiligheid.

Het doel: de politie toegankelijker maken voor de jeugd. Niet alleen dat, ook bevat de site een berg aan informatie over allerlei thema’s binnen veiligheid. Meer weten? Check de site www.vraaghetdepolitie.nl!

Bron: Den Haag FM

Lees ook:Nieuwe jongerensite voor regio Rivierenland
Lees ook:Wat is jouw ding?
Lees ook:Use your gum: van kauwgum tot kunstwerk
Lees ook:Huiswerk op een netwerksite
Lees ook:Twintig studenten geschorst om bedreiging op community

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>