Hoera geslaagd! Of toch niet..

Denk je dat je geslaagd bent en de middelbare school erop zit, is de school een examen vergeten. Het overkwam twaalf leerlingen van het Nieuwe Eemland in Amersfoort.

Eerst geslaagd, nu toch een herexamen. Het is even een schok als je dat te horen krijgt. De school was totaal vergeten het examen drama af te nemen. De scholieren hadden zich er ook niet op voorbereid want het examen vergeten was niet de enige fout die de school maakte. Ook vergaten zij tijdens de lessen de gehele theorie mee te geven aan de leerlingen.

De afgelopen dagen zijn de twaalf leerlingen zich in no time theoretisch klaargestoomd voor het examen dat vandaag plaatsvond. Ook vrijdag is er nog een herexamen. Eind volgende week zullen de scholieren te horen krijgen hoe ze het ervan af hebben gebracht.

Herschreven via NU.nl
Foto: By KF [Public domain], via Wikimedia Commons

Lees ook:Examenhulp bij Duits toch niet zo handig
Lees ook:Hiep hiep hoera?
Lees ook:Uitslag examen vmbo bekend
Lees ook:Herexamens leveren 2400 klachten op
Lees ook:Leerlingen aan infuus gelegd voor examen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hoera geslaagd! Of toch niet..

  1. Nicole

    Onze dochter kreeg woensdagmorgen eerst te horen dat ze gezakt was en nog geen 3 uur later moest ze op school komen en wat volgens mij niet of nooit gebeurd: ze kreeg te horen dat ze haar opgaven nogmaals hadden nagekeken en met duizend excuses erbij de mededeling dat ze alsnog geslaagd is!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>