Gratis condooms voor Haaksbergse jeugd

Op vakantie slepen jongeren vaak van alles mee. Koffers vol kleding en verzorgingsproducten gaan de grens over maar een belangrijk product wordt vaak vergeten, condooms.

Jongeren gaan op vakantie met één doel: veel lol maken. En dat vooral met veel, zon, strand, drank en seks natuurlijk. Jongens en meiden zoeken elkaar op om ene leuke tijd te beleven maar veilig vrijen in de zomersfeer schiet er nogal eens bij in. Volgens landelijk onderzoek neemt slechts de helft van de jongeren op vakantie condooms mee.

Om jongeren in Haaksbergen goed voor te bereiden op de komende zomertijd deelt het jongerenwerk daar gratis condooms uit. Dan is de prijs in ieder geval geen reden om het veilig vrijen achterwege te laten. De condooms worden verspreid via de drie de jongerencentra: Chill In, aan de Veldkampstraat, 18+ Zienesch aan de Adriaan Brouwerstraat en de mobiele bus Hang Out.

Bron: Tubantia

Lees ook:Gratis condooms voor Nederlanders met hiv
Lees ook:Jochies stelen twee dozen condooms
Lees ook:Veilig het nieuwe jaar in
Lees ook:Veilig vrijen op vakantie
Lees ook:Leuke naam, leuke condooms

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Gratis condooms voor Haaksbergse jeugd

  1. Corset-lover

    Tis natuurlijk te hopen dat deze jongeren de condooms ook echt gaan gebruiken om veilig te vrijen.

      /   Reply  / 
  2. Condooms

    Klopt, belangrijkste is dat ze condooms gaan gebruiken. Maar door gratis weg te geven wordt de drempel enigzins verlaagd

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>