Klas wint kaartjes voor bad Teacher, 15-jarige winnaar geschorst

Radio 538 ging onlangs op zoek naar ‘de slechtste leraar van het jaar’. En die vonden ze. Een 15-jarige leerling van het Mill-Hill college in Goirle gaf haar leraar op, deed een goede publiciteitsactie op Twitter en won op deze manier filmkaartjes voor de hele klas. Van de school kreeg ze een minder leuk cadeau, ze werd geschorst.

Met de hele klas naar de nieuwe film Bad Teacher, de 15-jarige leerling zag het wel zitten en deed mee aan de verkiezing van 538. Haar leraar kreeg het stempel ‘het Monster van Loch Ness’ en via de sociale media probeerde het meisje stemmen te verzamelen voor haar deelname aan de verkiezing. En dat lukte want ze won uiteindelijk met haar deelname de verkiezing.

De school was echter minder blij met het resultaat en schorste de jongedame. De leraar had niet persoonlijk van het meisje vernomen dat hij in de competitie meedeed en was lichtelijk gekrenkt door de actie op Twitter. Volgens 538 neemt de school de zoektocht naar de ‘slechtste leraar’ iets te serieus door het meisje te schorsen.

Bron: Omroep Brabant
Foto: Door Simon.bastien (Eigen werk) [Public domain], via Wikimedia Commons

Lees ook:Leraar aangehouden na conflict met leerling
Lees ook:Leraar geeft goed cijfer in ruil voor seks
Lees ook:Tieners seksen tijdens de les
Lees ook:Plasje voor de leraar
Lees ook:Lerares geeft leerling pak slaag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>