Jongen (19) sticht zeven keer brand bij zijn stagebedrijf

Stage lopen is niet altijd een pretje en als je dan ook nog een slechte beoordeling krijgt is de maat flink vol. Een jongen van 19 uit Nijmegen had een brute manier bedacht om zich te wreken op zijn stagebedrijf, hij stichtte in ieder geval zeven keer brand in en rondom het hotel in Berg en Dal waar hij stage liep.

De feiten vonden plaats in juni. Alleen een dader was nog niet gevonden. Er ontstond negen keer brand bij het hotel. In de struiken, gordijnen, afvalcontainers, weinig werd gespaard van de vlammen. Een groot onderzoek werd gestart en het bleek wel heel toevallig te zijn dat de branden telkens ontstonden toen de stagiair aanwezig was.

Eind juni werd de jongen op heterdaad betrapt. Een collega zag hem terwijl hij bezig was iets in de fik te steken. Later werd hij in zijn woning aangehouden. Zeven van de negen branden heeft hij inmiddels bekend.

Bron: AD

Lees ook:Overnachten in capsule Tokio; je hebt 9 uur
Lees ook:Zoektocht naar hond eindigt in vuurzee
Lees ook:Brand in discotheek De Jelleboog op Texel
Lees ook:Tienermeisje vrijgesproken in zaak Tano Jansen
Lees ook:Jongen (17) neemt vuurwapen mee naar stage

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>