Man schiet op tieners met laaghangende broek

Je broek onder aan je kont, je moet ervan houden. Een 45-jarige Amerikaan vindt het verschrikkelijk. Hij stoort zich zo aan de moderne kledingdracht dat hij het vuur opende op twee tieners. Een ervan werd in zijn kont geraakt.

De laaghangende broeken zijn vooral populair onder jongeren. Oudere mensen hoeven al dat ondergoed niet te zien en protesteren. Maar zo radicaal? De jongens liepen op straat toen de man hen schreeuwend verzocht hun broek op te hijsen. De twee jongens weigerden.

De man barstte in woede uit en dreigde de jongens neer te schieten met zijn semiautomatisch pistool. Niet veel later haalde hij meerdere malen de trekker over waarbij een van de tieners geraakt werd. De andere kogels gingen mis. De man heeft inmiddels bekend bij de politie, waarom hij zich zo stoort aan de broeken heeft hij niet bekend gemaakt.

Bron: NU.nl

Lees ook:Tieners aangehouden met luchtdrukpistool
Lees ook:Misverstand verbod op baggy broeken
Lees ook:Willen jongeren in baggy jeans seks!?
Lees ook:Jongen schiet zichzelf neer in de klas
Lees ook:Mooner gewond aan kont

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>