Tiener overlijdt door aanval haai

Nog even een paar golven pakken is een 19-jarige jongen gisteren fataal geworden. Niet de golven zelf maar de haai die erin zwom maakte een einde aan zijn leven. Tijdens het surfen werd de tiener aangevallen.

De jongen was samen met een vriend aan het surfen in California toen de haai toesloeg. Volgens de plaatselijke media zou de haai een lengte hebben gehad van 4 tot 6 meter. Het strand waarlangs de aanval plaatsvond werd voor 72 uur gesloten.

Een aanvallende haai komt maar zelden voor, maar als het dan raak is, is het ook goed raak. De laatste keer dat iemand om het leven kwam door een shark-attack in California was in 2008 toen een haai in een surfboard beet.

Bron: HLN

Lees ook:16-jarige surfer doodgebeten door haai
Lees ook:Witte haai valt tiener aan
Lees ook:Haai bijt tiener dood
Lees ook:Australiër worstelt met haai
Lees ook:Australische surfer gedood door haai

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tiener overlijdt door aanval haai

  1. Pingback: Witte haai valt tiener aan | Jongeren

  2. tessa

    Ik vind het echt heel erg wat daar is gebeurt.
    bij ons in zee zwemmen er geen haaien. maar, ik ben zelfs al voor een kwal bang!moet je nagaan. hoe ik zal reageren bij een haai! gelukkig maar dat we bij ons geen haaien hebben!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>