Tieners (14) jongste ouders Engeland

Met de komst van de kleine Jamie is er in Engeland een record verbroken. De ouders van deze baby zijn de veertienjarige April Webster en Nathan Fishbourne uit Wales. Zij zijn nu de jongste ouders van heel Groot-Brittannië.

Niet echt een record om trots op te zijn lijkt me. Als tiener zijn er zoveel dingen die je nog had kunnen doen in plaats van het opvoeden van een kind. En dat terwijl je zelf nog niet volwassen bent. De baby was dan ook niet gepland maar ondanks dat zal moeder April alle zorg geven die nodig is om het kindje goed op te laten groeien.

Beschermde seks hadden de tieners één keer geprobeerd. Nathan bekende dat hij dit zelf niet zo prettig vond. Het meisje was dertien jaar toen ze erachter kwam dat ze zwanger was. In september 2009 kreeg ze verkering met Nathan, op 15 november dit jaar werd hun zoontje Jamie geboren door middel van een keizersnede.

Beide tieners wonen nog thuis dus het kindje samen verzorgen gaat wat lastig. De kleine woont momenteel bij April thuis en slaapt samen met zijn moeder en haar zus op een kamer. Nathan zou zijn kleine graag in het weekend willen maar dat veroorzaakt in de relatie nogal wat problemen. Of deze dan ook stand zal houden is nog maar zeer de vraag. Hopelijk komen ze er samen uit, voor Jamie.

Bron: HLN

Lees ook:Tienermeisjes stelen ongeboren baby
Lees ook:Baby met vier armen en vier benen geboren
Lees ook:Baby mag blijven
Lees ook:Tienermoeder brengt pasgeboren baby om het leven
Lees ook:Tiener gooit baby voor bus

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tieners (14) jongste ouders Engeland

  1. Colette

    Ik vind erg slecht dat kinderen op deze leeftijd al een kindje willen en krijgen!
    Ze zijn nog niet eens klaar met de middelbare school!
    Ik zou er niet aan moeten denken om al een kindje te hebben op mn 13/14e jaar.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>