Seks tussen Jip en Janneke en Dik Trom

Het verlangen was groot, te groot. De 20-jarige Delonte Brooks en de18-jarige Kendra Hunter konden zich op de kinderafdeling van een bibliotheek in North Carolina niet meer inhouden en seksten erop los.

Al die kinderboeken, het wekte bij het jonge stelletje blijkbaar een flinke dosis lust op. De twee werden tijdens hun vrijpartij op heterdaad betrapt door een medewerken van de ImaginOn-bibliotheek.

Gelukkig waren er op dat moment geen kinderen aanwezig in de bibliotheek. Dat wil echter niet zeggen dat niemand last heeft gehad van het avontuurtje van het stelletje. Er is geen afscheiding tussen de kinderafdeling en de gewone bieb dus was het liefdesspel van de jongeren voor alle literaire bezoekers te bewonderen.

Hun actie heeft tot gevolg dat ze beide gene enkele bibliotheek in Charlotte en omstreken mogen bezoeken en er ligt waarschijnlijk een boete voor zedenschennis voor ze klaar.

Bron: HLN
Foto: I, Silje [GFDL, CC-BY-SA-3.0 or CC-BY-SA-2.5-2.0-1.0], via Wikimedia Commons

Lees ook:Bibliotheek suf?
Lees ook:Vloeken in boeken doorgekrast
Lees ook:Bieb doet goed aan jongerenafdeling
Lees ook:seks op motorkap politieauto
Lees ook:Jongen (14) gewond na grote vechtpartij Apeldoorn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>