Tienermeisje schiet vader neer met pijl en boog

In Washington ging een 15-jarig meisje compleet door het lint toen haar vader haar mobiele telefoon afpakte. Deze straf zal bij veel tieners in het verkeerde keelgat schieten maar dit meisje reageerde nogal heftig. Met een jachtboog schoot ze haar vader neer.

De 35-jarige vader was behoorlijk gewond maar mocht van zijn dochter niet om hulp bellen. Het lukte hem uiteindelijk naar het huis van de buren te kruipen en kon daar de hulpdiensten bereiken. De man was in het bovenlichaam geraakt er werd zwaargewond naar het ziekenhuis afgevoerd.

De dochter was inmiddels op de vlucht geslagen. Met jachtboog en 35 pijlen rende ze het bos in. Een heuse machtsstrijd tussen politie en de puber werd het niet, zonder verdere incidenten kon het meisje worden opgepakt. Haar kwade bui zou ontstaan zijn uit een ernstige medische aandoening, dus ook zij werd naar het ziekenhuis gebracht.

Bron: HLN
Foto: Getüm [GFDL, CC-BY-SA-3.0 undefined CC-BY-SA-3.0-de], via Wikimedia Commons

Lees ook:Meisje (13) overleden in Bulgaars zwembad
Lees ook:Meisje vermoordt biddende vader
Lees ook:Jongen (19) valt politieagenten aan
Lees ook:Man legt seksende dochter vast op beeld
Lees ook:Onschuldig meisje (14) doodgemarteld

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tienermeisje schiet vader neer met pijl en boog

  1. Rafik

    Ow mij god waar gaat dese wereld heen een dochter die haar vader durft neer te schieten die vader kan van geluk spreken dat het zijn hart niet heeft doorboord

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>