Japanse studente (19) valt in Niagara Falls

Kom je in Canada dan moet je de Niagara Falls hebben bekeken. Het is een van de grootste watervallen ter wereld en trekt daarom volop aandacht van toeristen. Zondagavond ging het gruwelijk fout daar, een 19-jarige Japanse studente kwam er om de watervallen te bezichtigen en viel er vervolgens midden in.

Ze bevinden zich op de grens van de Verenigde Staten en Canada, de reusachtige watervallen. Kijken is ongetwijfeld prachtig maar een val in de meer dan 50 meter hoge waterstroom overleeft praktisch niemand. Ondanks dat haar lichaam nog niet is gevonden gaan de autoriteiten er dan ook vanuit dat de vrouw in kwestie niet meer in leven is.

Waarschijnlijk heeft de jonge studente te ver over de reling gebogen om het natuurfenomeen te bewonderen en viel ze er vervolgens in. Volgens een politiewoordvoerder die al 35 jaar bij de watervallen werkt zijn dit soort ongevallen uiterst zeldzaam. In de tijd dat hij er werkt heeft zich nog nooit een dergelijk ongeluk voorgedaan.

Bron: NU.nl

Lees ook:Studente loopt naakt door de stad
Lees ook:Fan vermoordt studente vanwege videoclip Eminem
Lees ook:Jongen (14) verdronken in Engelenmeer
Lees ook:Dood door plasstop
Lees ook:Nep-Naomi niet welkom op feestje Oasis

1 Reacties // Reageer

One thought on “Japanse studente (19) valt in Niagara Falls

  1. Gratis

    Ernstig hoor, mijn medeleven gaat uit naar de familie/vrienden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>