Glas bier drinken met Robin van Persie

Jonge bierdrinkers (18-29 jaar) willen het liefst een biertje drinken met Robin van Persie. Arjen Robben en Dirk Kuyt staan op de gedeelde eerste plaats. Tweede is Van Persie. Plaats drie en vier worden ingenomen door bondscoach Louis van Gaal en Klaas-Jan Huntelaar.

Dit blijkt uit een peiling die Nederlandse Brouwers heeft laten uitvoeren door onderzoeksbureau Ruigrok | NetPanel onder 517 Nederlandse bierdrinkers. Ze konden in de peiling onder meer aangeven met welke drie voetbalpersonen ze in aanloop naar het WK het liefst een glas bier in Brazilië willen drinken. Arjen Robben blijkt vooral in Noord-Nederland populair gezelschap om bier mee te drinken.

Lees ook:Steeds meer bierdrinkers kiezen voor alcoholvrij bier
Lees ook:Nederlanders zoeken naar Wesley Sneijder en minder naar juichpak
Lees ook:Bier uit, wijn in
Lees ook:Jongeren willen afvallen in het nieuwe jaar
Lees ook:Warm? neem een biertje!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>