Zwem op safe

Het warme en benauwde weer van de laatste dagen dwingt je. Je MOET zwemmen. Doe je dat niet dan zweet je zelf een zwembad bij elkaar. Hoe leuk zon, zee en strand ook is, zwemmen in zee is niet vergelijkbaar met een zwembad. Waar je in een zwembad honderden rondjes achter elkaar kunt maken en je aan de kanten kunt hangen, in de zee kun je dit beter niet doen. Veel jongeren verkijken zich op de harde stroming die door het water golft. Golfbrekers zijn de grootste boosdoeners. Deze staan aan de kust en beschermen het strand tegen de stroming. Voor mensen is het oppassen, want de wildste stromen water komen daar vandaan. Alleen al deze week zijn er drie jonge mensen verdronken en zijn er bij Scheveningen 30 mensen net op tijd uit het water getakeld. Hou dus goed je hoofd koel tijdens het zwemmen!

Lees ook:Drijven in een drijvend zwembad
Lees ook:Jongeren uit het water gevist
Lees ook:Jongeren krijgen eigen strand
Lees ook:Lekkere duik? Nog even niet
Lees ook:Jongeren versmeren strand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>