Levi van Kempen presenteert Ranger Dierenjournaal

Vanaf morgen zendt Disney XD iedere schooldag het Ranger Dierenjournaal vanuit Emmen uit. Dit nieuwe programma staat geheel in het teken van nieuws rondom wilde dieren en is een samenwerking tussen Disney XD, Dierenpark Emmen en de Rangerclub van het Wereld Natuur Fonds. Levi van Kempen presenteert het Ranger Dierenjournaal.

Naast het laatste en belangrijkste dierennieuws zit het journaal vol met berichten uit het buitenland, leuke dierenweetjes, mooie en bijzondere natuurbeelden en spraakmakende internetfilmpjes met uiteraard wilde dieren in de hoofdrol. Een journaal met reportages uit Dierenpark Emmen, maar ook de (on)verwachte eigenschappen van wilde dieren die met ons op de aarde leven.

Het Ranger Dierenjournaal is elke schooldag te zien om 08.15 uur en 12.30 uur. Op zondag is er een speciaal weekoverzicht om 07.20 uur.

Alle uitzendingen zijn terug te zien op www.rangerdierenjournaal.nl. De website staat verder boordevol nieuws en informatie over bedreigde dieren en nog veel meer dierenfilmpjes. Niet alleen leuk en handig voor kinderen, maar ook bedoeld voor juffen en meesters die op een leuke en interactieve manier iets over wilde dieren willen laten zien in de klas.

Lees ook:Actie en avontuur in Disney’s The Lone Ranger
Lees ook:Laat de slag om de kijker beginnen!
Lees ook:Disney maakt voortaan Star Wars-films
Lees ook:Ontdek Disney game Universe gratis
Lees ook:Vijftien werkplekken voor enthousiaste jongeren Emmen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>