Assistent Robotkat

Een huisdier is leuk, maar ja, die gaat op den duur dood en dat is niet zo leuk. Oplossing: een robothuisdier. Ook Philips komt binnenkort met een (spuuglelijke) robotkat (‘iCat’) die ook nog functioneel is: de kat fungeert tevens als afstandsbediening, kan muziek en films selecteren op een LCD scherm, afspraken maken en het weerbericht voorlezen. De kat kan verschillende gezichtsuitdrukkingen aannemen en geluiden en gezichten herkennen. Allemaal aardig, ware het niet dat het apparaat er verschrikkelijk knullig uitziet. Klik hier voor de gezichtsuitdrukking van de iCat en hier voor hoe het lelijke beest eruitziet in je woonkamer. Alsof ik dat lelijke ding ga aaien zodat hij voor me zapt. Ik dacht het niet. En dan moet ik uit de mond van dat ding het weerbericht horen, alsof ik niet even 10 seconden op teletekst kan kijken daarvoor. Waarschijnlijk gaat het beest ook nog een vermogen kosten, dus mij niet gezien. Ik houd het bij de afstandsbediening die toch al gratis bij m’n tv kwam.

Lees ook:Is it a bird? Is it a plane..?
Lees ook:Download MotoHeroz + Rabbids iPhone en iPad games gratis
Lees ook:Geen rij maar wel een lekker kakkerlakje
Lees ook:Gedumpte alligatorschildpad
Lees ook:Logitech komt met Skype videobellen voor HDTV

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Assistent Robotkat

 1. Theresa

  Hm Philips maakt wel meer nutteloze dingen. Ziet er inderdaad best eng uit met die rare ogen en die mond. ;)
  Ik zou t niet kopen nee :D
  Nutteloos en duur!!

    /   Reply  / 
 2. Melissa

  doe mij maar die aibo, ziet er leuker uit :P ook al is ie nutteloss ;)

    /   Reply  / 
 3. Melissa

  nutteloos* :D

    /   Reply  / 
 4. Steven

  Argh wat een lelijk beest :S

    /   Reply  / 
 5. Ad hendriks

  Wat een lelijk ding kunnen ze
  bij philips geen zinnige dingen
  meer verzinnen wie koopt
  zoiets nou?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>