Gamen… zo verslavend….

Computerspelletjes speel ik al mijn hele leven lang. Mijn vader werkte – voordat hij met pensioen ging – voor IBM en thuis hadden we dus al snel een computer staan. Ik kan me herinneren dat ik vroeger urenlang Lemmings kon spelen. Ook nu kan ik een spelletje op z’n tijd wel waarderen. Dag en (een deel van de) nacht speel ik het (gratis) text-based RPG-spel The Last Knights. Schijnbaar ben ik niet de enige die graag computerspelletjes speelt, want uit een onderzoek onder 4000 kinderen van JuniorSenior Research blijkt dat ruim 61% van alle Nederlandse kinderen tot 15 jaar elke dag achter een spelcomputer zit. Gelukkig, dan ben ik niet de enige die elke dag zo verslaafd zit te gamen

Lees ook:Online shoppen met de creditcard van paps en mams
Lees ook:Belgische jongeren gamen heel wat af
Lees ook:Duizenden jongeren gameverslaafd
Lees ook:Pffffffffffffffff nee toch…
Lees ook:SMS’en veroorzaakt RSI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>