Clocky, de wekker die zich verstopt zodra je op snooze drukt!

Voor iedereen die zijn bed niet kan uitkomen ´s ochtends en 10.000 keer op de snooze-knop drukt zoals ik: er is een oplossing. Het heet Clocky. Wanneer het tijd is om op te staan begint de wekker keihard te piepen. Zodra de snooze-knop wordt ingedrukt springt
het apparaatje naar beneden om heel snel een plek te zoeken waar
het zich kan verstoppen..

Je moet dan dus je bed uitkomen om de wekker te zoeken. Echt een leuke unieke uitvinding. Ik denk alleen dat het voor mij weinig nut heeft. Ik vind wel een manier om dat ding te slim af te zijn. Heb al eerder geprobeerd om verschillende wekkers in verschillende plekken van mijn kamer te verstoppen, maar alsnog versliep ik me.

Lees ook:Kom jij moeilijk uit je nest? De oplossing is nabij!
Lees ook:Kamer gezocht!
Lees ook:Wake-up Vibe, wekker en vibrator tegelijk
Lees ook:Op kamers, deel 1
Lees ook:iPod blijkt stuk vreemd vlees

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Clocky, de wekker die zich verstopt zodra je op snooze drukt!

 1. shanna

  waar kan ik die wekker krijgen??
  ik koop er onmiddellijk 1

    /   Reply  / 
 2. Magali

  haha je kunt jezelf op de mailinglist zetten dan sturen ze vanzelf een mailtje wanneer je m kan kopen. Ik heb mezelf ook erop gezet. Klik maar even op de link onder ‘Clocky’

    /   Reply  / 
 3. Ik

  Zie net die wekker op de tv, bij [email protected] op NL3. Maar bij jou las ik het eerder, leuk hoor.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>