Moordenaar meldt zich dankzij YouTube

Jongeren zijn via YouTube makkelijker te bereiken dan via reguliere media. Dat blijkt maar weer uit het feit dat een Canadese moordenaar/verdachte zich heeft gemeld toen hij een filmpje zag op de internetsite. Op het filmpje waren beelden te zien van bewakingscamera's in de discotheek waar een 22-jarige jongen vorige maand werd vermoord. De politie zocht eigenlijk getuigen.Maar in plaats van getuigen meldde de 'dader' (eigenlijk mag je pas dader zeggen als iemand door de rechtbank daadwerkelijk veroordeeld is als dader)  zich na twee weken. Internetexperts zien YouTube als een droom voor het oplossen van misdrijven. Je hebt wereldwijd bereik en kost zo goed als niks. Op 1 dag leverde het filmpje 34.000 hits op. Inmiddels is het filmpje van de site afgehaald. Dit YouTube-succes krijgt vast een vervolg.

Lees ook:Campagnefilmpje PvdA te zien op YouTube
Lees ook:Weg met YouTube!
Lees ook:Kauwgombel kost jongen 30 dagen cel
Lees ook:Meisjes vast door bitchfight-filmpje
Lees ook:Jongen slaat raam in voor wat pepernoten

1 Reacties // Reageer

One thought on “Moordenaar meldt zich dankzij YouTube

  1. stitch

    hmm apart you tube als politie middel…

    ene moment is er ophef omdat ze filmpjes laten zien die niet mogen

    andere moment zijn ze de reddende hand.. vreemd..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>