YouTube op je mobieltje!

Wil hier geen reclame voor Vodafone maken, maar het is wel mooi de eerste operator die hier in Nederland YouTube op mobieltjes aanbiedt. De rest volgt waarschijnlijk snel. Je kunt dan zoeken en kijken naar filmpjes van YouTube op je mobiel, maar ook aanbevelingen doorsturen naar vrienden.En zo gaat het nog sneller met het nieuws want je kunt je net gemaakte filmpje heel makkelijk per MMS naar YouTube sturen. Klanten met een Mobiel Internet Blox van €9,50 per maand kijken gratis naar de video's op YouTube Mobile. Anderen betalen 75 cent voor 15 minuten. Je moet wel een UMTS toestel hebben. Ik kan voorlopig nog wel zonder filmpjes op mijn mobiel…

Lees ook:Overal online met PlayStation Vita en Vodafone
Lees ook:Alle klanten T-Mobile krijgen toegang tot 4G netwerk
Lees ook:Mobiel internet tijdens wintersport populair onder jongeren
Lees ook:Weg met YouTube!
Lees ook:T-Mobile start voorverkoop Sony Xperia Z + hoofdtelefoon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>