Jongeren naar de kerk dankzij games

Gamen in de kerk is de nieuwe trend. Honderden kerken in de Verenigde Staten willen speelavonden organiseren, meldt The New York Times. Na het spelen van de Halo-games moeten de jongeren blijven zitten voor de christelijke boodschap. Ze komen zo meer over het gevecht tussen het goed en het kwaad te weten. Helaas kan niet iedereen meegamen, je moet tenminste 17 jaar zijn om het spel Halo 3 te mogen spelen.

Lees ook:Jongerenblog bekijkt Halo 4: Forward Unto Dawn
Lees ook:Het pokerverbod in Nederland, zin of onzin?
Lees ook:Kernbom in Second life
Lees ook:Gamers in de rij voor Call of Duty Modern Warfare 2
Lees ook:Jongerensite over veiligheid en politie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>